zondag 1 april 2018

On the road!


Er even tussenuit.
Ietwat warmer weer opzoeken.
Daar waar we nog nooit zijn geweest.
Genieten!
Ontdekken!
Ontmoeten!
Go with the (reis)flow!

Damn, dankbaar dat ik weer mag!

Een heerlijk vooruitzicht staat in onze agenda gepland. Tien dagen naar Andalusië, Zuid-Spanje. Veel over gehoord. Veel over gelezen. Zon, zee, idyllische (witte) dorpjes én een schitterende ruige natuur. Ik heb er zin in!

Aanleiding om naar Andalusië af te reizen is dat ik graag Het Koningspad wil zien en lopen. De Caminito del Rey is een zeer spectaculair wandelpad met een totale lengte van 7,7 km in de Desfiladero de los Gaitaneskloof, een uurtje boven Malaga. Lief was ook meteen verkocht en wilde mee. Hoe fijn. Samen op pad doet goed!



Vliegtickets gevonden. Auto staat, als 't goed is op vliegveld Malaga op ons te wachten. De eerste slaapadresjes zijn gevonden en zo goed als allemaal gereserveerd. Wij zijn Airbnb-fans en gaan zien wat 't ons in Spanje weer brengt.

Het brengt ons in ieder geval cruisen door het Zuid-Spaanse landschap en vitamine D opdoen. Zuid-Spanje bezit vele mooi plekjes.


Ik werd uit de boeken en verhalen verliefd op vele plekjes. De keuze is reuze. Net als het leven, bestaat ook deze voorbereiding uit keuzes maken. Dus .......

Aankomst Malaga
✓ Frigiliana > Nerja (kustplaatsje)
✓ Antequera (natuurpark)
✓ El Chiro > Het Koningspad
✓ Ronda > historische stad
✓ Gibraltar > Tarifa (Kitersparadijs)
✓ Arcos de la Frontera
✓ Sevilla!
Vertrek Sevilla

We duiken nog even tijdens het Paasweekend in de Airbnb-site, de reisboekjes en het internet. Ik schrijf de vele bezienswaardigheden per plek in m'n reisnotitieboekje. Voorbereid op pad om veel uit deze 10-daagse trip te halen voelt fijn én levert voorpret. Nog een kleine week werken, een toets- opleidingsdag doorstaan, de backpacks tevoorschijn halen en dan ..... "off we go".

Reis straks (weer) mee, lees mee (of niet) en wie weet inspireer ik je op welke manier dan ook om uit je leven of reis dat te halen wat er uit te halen valt. Just go!




















Geen opmerkingen:

Een reactie posten