woensdag 11 juli 2012

DAG 3 -wo. 11 juli 2012-



zo groen, zo mooi.......the Forrest!

Een dag kitesurfloos, zou dat lukken mannen?
Twee van de drie gaat dat lukken, nr. 3 nam de woorden van Dim goed op. Wat waren die...."daar loop je 2-3 uur rond, dan heb je het gezien; de chauffeur kan jullie op de terugreis afzetten bij het kitecentre".
We zaten nog aan het heerlijke ontbijtje en spraken af dat we wel zouden zien. 


JOZANI FORREST stond op de planning. Half uurtje hier vandaan met de taxibus leven de Red Colombus monkeys. Deze leven alleen op Zanzibar en zijn zeer dicht benaderbaar. Om 10.00 uur stond de taxibus voor en vertrokken we. We boekten een wandeling met gids naar de aapjes, the Forrest en the Mangrove. Leuk, interessant en bijzonder. Alhoewel de boys het na een behoorlijk aantal apen, bomen/varens en andere bosvegatatie wel gezien hadden, namen ook zij alles in zich op en was het een leuk uitstapje. 


Oh ja.... voor de kenners en liefhebbers onder ons: poepuulen en poelefenario's lieten zich niet zien. Tot op heden zijn ze nog niet gespot :-))


Tijdens de wandeling door het Mangrovebos ontstond nog een leuke "fotoshoot". Een schoolreisje van kinderen vond ons erg "special". Ineens werd er een schattig negroide meisje voor Wino en mij geplaatst...hups op de foto. Vervolgens was het hek van de dam en werd er langs alle kanten aan ons en met name de jongens getrokken om op de foto te gaan. Leuk moment!


leuk plaatje, toch?

of ze 't zelf zo leuk vond?
"my brother" & me...



Op de terugweg hebben wij Kevin af laten zetten bij het
kitesurfcentre....hij regelt zelf dat hij met Dim of Bernhard (andere Nederlander die hier de lodges mede runt) kan terugrijden. Hij komt vast terug...hakuna matata.
Maik, Wino en ikzelf gaan nu lunchen....blijven verder hier: lekker relaxen rondom de lodges en op het strand. 


Moeder & kind, Red Colombus Monkey
Monkey & .....









1 opmerking:

  1. Mooie foto's, Karin! Vooral die close-up van de apen. Leuk om je reisverslag te volgen. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen