dinsdag 24 juli 2012

GUESTHOUSE BELLEVUE ZANZIBAR



Mocht je ooit twijfelen waar je wenst te verblijven op ZANZIBAR?
Dan weet ik een meer-dan-prima adresje: Guesthouse Bellevue.
Gerund door een Nederlandse: Melanie Steggink (met op dit moment ondersteuning voor een aantal maanden van een vriendelijk stel: Bernhard en Nicoline, zodat Melanie ook de nodige tijd aan Jelle, het zoontje (bijna 1 jaar) van haar en partner Dim, kan besteden.



Wat is er dan zo speciaal aan Bellevue? Waar moet ik beginnen, heb je even tijd....
Qua faciliteiten is het Afrikaans met Europese faciliteiten. Prima lodgjes, warm water via een boiler, een heerlijk bed met dito matras, elke avond laten ze de klamboes zakken en wordt er gesprayed tegen de muggen, aanwezigheid van Wifi, alles is schoon en verzorgd. Heerlijke loungehoeken in het restaurant en een tropische tuin met diverse relaxeplekken. Diverse excursie vanuit Bellevue te regelen, fietsen huren, dat wat je wilt kan geregeld worden!
Het eten is meer-dan-goed te noemen en voor elk wat wils. Elke dag een wisselend ontbijtje en wisselende lunch kaart en dito dinerkaart. Varieteit in vlees/vees en vegetarisch en qua kwaliteit kan menig restaurant in Nederland er van leren :-)
De medewerkerseen geweldig lief en gastvrijh team van local peoples. Eigenaresse Melanie die van nature gastvrijheid uitademt in een bijzondere persoonlijkheid.









Kortom zoek je een leuke vakantiebestemming. Ik kan Zanzibar aanraden. Ga dan niet voor een all-inn resort maar ga voor het kleinschalige, intieme, warme en gezellige Bellevue!



Jumanni, Sarafina en Kazim, fantastic Bellevue-staff!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten