vrijdag 13 juli 2012

DAG 5 -vrij 13 juli 2012-







Gisteren, dag 4 (donderdag) heeft voornamelijk in het teken gestaan van de zee-egelstekels uit Kevin zijn voet halen. Het is Melanie gelukt! Een zoutwaterbadje voetzool weken en weer een paar eruit...dit tig keer herhalen. Dit is achter de rug .......het leed is geleden. Alhoewel er nog wel kleine wondjes aanwezig zijn die moeten genezen. Het is goed afgelopen :-))






Vandaag een kitedag. We wilden op de Blue Safari excursie, maar die wordt op vrijdag niet georganiseerd. ....geen probleem, dan gewoon op naar de beach en kiten. Helaas was het vandaag een dag waarop de wind niet hard waaide. Een dagje voor mij dus: zwemmen in een tropisch decor. Was nog niet gelukt. Reden: al die kiters die rond je oren vliegen zwemt niet fijn en is enigszins gevaarlijk voor kiter&mezelf. Daarbij komt dat het getijde nu goed was om te zwemmen. Het water voelde toch Oosterschelde-achtig koud, maar met 24 graden zal het wel aan de lichaamstemperatuur liggen die ervoor zorgt dat het water koud aanvoelt. Verder een beetje relaxen/chillen ofgewoonweg hangen dus, boekje lezen: in mijn geval E-reader, zonnen en ja hoor..in de loop van de middag lukte het dan toch nog. Kevin met de 11,5 mtr kite (de grootste die we hebben) en Maik met de 9,5 mtr. Hoe groter de kite hoe meer wind je vangt en je toch nog uit het water wordt getrokken. Kevin is de grootste (afgezien van Wino) en dus ook zwaartste van het stel en neemt dan ook de grootste kite. Maik kon redelijk met de middelste (9,5 mtr) uit de voeten. Het was net aan, had beter gekund. Dit houdt in dat het sneller, harder had gekund. Ook springen en stunten lukt dan niet zo 1-2-3, maar ze hebben gevaren en daar gaat het dan om.








Morgen gaan we op excursie...zee op, snorkelen, hopelijk dolfijnen spotten, Swahillibuffet op een bluelagooneiland. Half 8 ontbijt, 8.00 uur vertrek en retour in de lodges voorzien om ca. 18.00 uur. Benieuwd wat we gaan zien!




1 opmerking:

  1. He, lieve familie
    Echt een Bounty eiland GEWELDIG !
    Leuk om jullie te volgen. En wat een mooie plaatjes. Geniet er van !!
    Liefs uit een regenachtig Holland.
    Carola

    BeantwoordenVerwijderen