woensdag 18 juli 2012

DAG 9 -di. 17 juli 2012-

.......een stranddag!



bij hoogtij liggen de kleurige kites op een klein stukje strand
Ze gaven aan het einde van de dag weer redelijke wind af dus besloten we om er een stranddag van te maken. Het waait hier altijd, maar om te kiten hebben de jongens behoorlijk wat wind nodig (bijvoorkeur volgens mij 17/18 knopen en graag harder). Aan het einde van de middag trekt de wind altijd nog meer aan, dus dan kome de kiters ook uit hun holletjes gekropen.

Om 09.30 uur bracht Melanie ons 4tjes naar Paje. De jongens legden hun 9,5 en 11 mtr kites gereed en zodra het een beetje aantrok waren ze op het water te vinden. En onze Wino....we dachten dat hij een downwinder ging varen. Hij heeft echt goed gevaren, alleen.... nu moet hij nog leren keren en hoogte lopen (dat houdt in dat je heen de zee op vaart en terugvaart naar daar waar je ongeveer gestart bent, altijd handig!)..de jongens zijn ook zo begonnen dus hij redt 't ook wel. Het was een kilimanjaro-toast waard!


De stranddag eindigde met een glimlach. Dim (eigenaar kitecentre) haalde ons op, maar had ook zijn scooter nog bij het kitecentre staan. Dus kroop Wino op verzoek achter het stuur. Kevin mee voorin....links rijden, over hobbelige wegen, toeteren als je inhaalt. Met een glimlach op z'n gezicht bracht hij ons naar het guesthouse. K geloof dat hij een Parijs-Dakar gevoel had, alleen dan met het stuur aan de linkerkant.








1 opmerking:

  1. Hoikes daar,
    Wat een ervaaring heyy ik volg jullie iedere dag!
    Het is er SUPER volgens mij,in ieder geval beter weer dan hier, wij moeten het doen met REGEN !!!
    Nog heel veel plezier, groetjes Olga xx

    BeantwoordenVerwijderen